Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty44g62kcal2.3g12.3g0.3g1.5g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g7.4g6.6kcal0.1g1.4g0.1g0g
Paprikasalaatti, Pirkka7.4g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 5.1g10kcal1.4g0g0.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g6.6g5.3kcal0.2g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g171kcal8.2g29g2.6g3g
Valittu annoskoko71g86kcal4.1g14.5g1.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna35g43kcal2.1g7.3g0.7g0.8g
Arvot/100g100g121kcal5.8g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340