Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 35g119kcal3.5g24.2g0.4g1.2g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g411kcal9.8g61.6g13.2g3g
Valittu annoskoko71g205kcal4.9g30.8g6.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna35g103kcal2.5g15.4g3.3g0.8g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403