Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 25g28kcal5.4g0g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g152kcal12.6g9g6.8g1.4g
Valittu annoskoko71g76kcal6.3g4.5g3.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g38kcal3.2g2.3g1.7g0.4g
Arvot/100g100g108kcal8.9g6.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431395