Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 9g28kcal1.7g4.5g0.1g1g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 9g12kcal2g0g0.4g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g2.8g6.8kcal0.4g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g101kcal8.4g10.4g2g2.6g
Valittu annoskoko71g51kcal4.2g5.2g1g1.3g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal2.1g2.6g0.5g0.7g
Arvot/100g100g71kcal5.9g7.3g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346