Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 25g56kcal4.4g0g4.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g3.1g11kcal0.6g0g0.9g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g1.3g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Juusto, keskiarvo 9g33kcal2.4g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g249kcal16g1.6g20g0.4g
Valittu annoskoko71g125kcal8g0.8g10g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g62kcal4g0.4g5g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11.3g1.1g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238