Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g56g81kcal12.3g0g3.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola6.2g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g6.2g21kcal0.9g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g225kcal27.4g0.6g12.2g0g
Valittu annoskoko71g113kcal13.7g0.3g6.1g0g
Annoskoko puolitettuna35g56kcal6.9g0.2g3.1g0g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.4g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955