Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä6.2g4.7kcal0.3g0.8g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g11g10kcal2.2g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g4.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.3g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g51kcal5.4g4.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko71g26kcal2.7g2.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g13kcal1.4g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g36kcal3.8g3g0.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351