Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 21g5.1kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g11g11kcal2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4g11kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g54kcal6.4g1g2.4g1g
Valittu annoskoko71g27kcal3.2g0.5g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g14kcal1.6g0.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852