Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,327g18kcal3g1.1g0.1g0g
Punaherukka 5.5g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Mustaherukka 16g10kcal0.2g1.3g0.1g1g
Valkuainen (100g)3.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g199kcal7.6g21.2g8g2.6g
Valittu annoskoko71g100kcal3.8g10.6g4g1.3g
Annoskoko puolitettuna36g50kcal1.9g5.3g2g0.7g
Arvot/100g100g141kcal5.4g15g5.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001