Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 28g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Sianliha keskiarvo 21g46kcal3.9g0g3.4g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 11g41kcal0.2g0.2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g212kcal9.2g4g17.6g2g
Valittu annoskoko71g106kcal4.6g2g8.8g1g
Annoskoko puolitettuna36g53kcal2.3g1g4.4g0.5g
Arvot/100g100g150kcal6.5g2.8g12.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824