Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g23g136kcal5.4g1.5g12.2g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Liivatelehti, gelatiini17g59kcal14.5g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g11g38kcal0.3g0.3g4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g11g29kcal0.7g0.4g2.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g611kcal42g5.4g47g0g
Valittu annoskoko71g306kcal21g2.7g23.5g0g
Annoskoko puolitettuna35g153kcal10.5g1.4g11.8g0g
Arvot/100g100g432kcal29.7g3.8g33.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678