Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali18g3.8kcal0.2g0.6g0g0.4g
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g14g0.7kcal0g0g0.1g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.1g7.4kcal0.1g1.6g0g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g26kcal2.1g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g105kcal6.6g8g4.8g1.2g
Valittu annoskoko71g52kcal3.3g4g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g26kcal1.7g2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g74kcal4.6g5.6g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727