Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta34g124kcal4.5g24g0.7g1.2g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g363kcal12.2g51.2g11.2g2.8g
Valittu annoskoko71g182kcal6.1g25.6g5.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna35g91kcal3.1g12.8g2.8g0.7g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g7.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334