Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 21g26kcal4.4g0g0.9g0g
Sipuli kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.3g
Fenkoli, annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g7.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g20g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow2.6g10kcal0.2g0.3g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g98kcal10.4g4.8g3.8g1.2g
Valittu annoskoko71g49kcal5.2g2.4g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g25kcal2.6g1.2g1g0.3g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521