Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g3.1g11kcal0.6g0g0.9g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g17g19kcal3.9g0g0.3g0g
Punajuuri 6.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Parsakaali brokkoli 6.9g2.4kcal0.3g0.1g0g0.2g
Katkarapu 8.4g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka5.6g20kcal0.4g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g129kcal13.4g10.4g3.4g1g
Valittu annoskoko71g65kcal6.7g5.2g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal3.4g2.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g91kcal9.5g7.4g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790