Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä29g32kcal2.3g5.2g0.1g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 7.3g4.6kcal0g0.9g0g0.3g
Korppujauho 3.6g13kcal0.4g2.7g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g170kcal7g20.2g6g6.4g
Valittu annoskoko71g85kcal3.5g10.1g3g3.2g
Annoskoko puolitettuna35g42kcal1.8g5.1g1.5g1.6g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.2g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174