Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.23g79kcal3g15.4g0.5g0.9g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)20g6.7kcal0.7g0.9g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g8.7g63kcal0.1g0.1g7g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Siirappi 8.1g25kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g434kcal7.8g66g15.2g2.2g
Valittu annoskoko71g217kcal3.9g33g7.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g109kcal2g16.5g3.8g0.6g
Arvot/100g100g307kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450