Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)16g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g4.1g13kcal0.4g2.1g0.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g183kcal16.2g7.2g9.4g1.4g
Valittu annoskoko71g92kcal8.1g3.6g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g46kcal4.1g1.8g2.4g0.4g
Arvot/100g100g129kcal11.4g5.1g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675