Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.9g0.6kcal0.1g0g0g0.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 6.2g19kcal1.1g0.1g1.6g0g
Pinaatti 16g2.1kcal0.3g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g230kcal18g0.8g17.4g2g
Valittu annoskoko71g115kcal9g0.4g8.7g1g
Annoskoko puolitettuna35g58kcal4.5g0.2g4.4g0.5g
Arvot/100g100g163kcal12.7g0.6g12.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894