Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g267g53kcal3.5g8g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g167g42kcal2.2g7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g67g201kcal12.7g0.1g16.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g67g107kcal1.4g2.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1023kcal41.2g44.6g74g3g
Valittu annoskoko700g512kcal20.6g22.3g37g1.5g
Annoskoko puolitettuna350g256kcal10.3g11.2g18.5g0.8g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950