Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g117g525kcal9g79.3g18.7g4.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)58g368kcal0g0g40.8g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g233g537kcal0.9g28g46.7g1.2g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g117g128kcal0.6g17.5g5.8g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)175g894kcal7.9g99.7g59.5g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g4904kcal36.8g449g343g35.4g
Valittu annoskoko700g2452kcal18.4g224.5g171.5g17.7g
Annoskoko puolitettuna350g1226kcal9.2g112.3g85.8g8.9g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496