Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g210g359kcal21.4g5.7g27.9g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g350g123kcal9.5g16.5g1.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)140g231kcal4.2g5.6g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1425kcal70.2g55.6g101.4g0g
Valittu annoskoko700g713kcal35.1g27.8g50.7g0g
Annoskoko puolitettuna350g356kcal17.6g13.9g25.4g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206