Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)175g316kcal33.3g0.2g19.3g0g
Purjosipuli 158g36kcal2.9g3.8g0.3g3.3g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g292g175kcal2.9g13.1g11.7g1.8g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g4kcal0.2g0.7g0g0g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1660kcal81g41g126g10.8g
Valittu annoskoko700g830kcal40.5g20.5g63g5.4g
Annoskoko puolitettuna350g415kcal20.3g10.3g31.5g2.7g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191