Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki438g245kcal37.2g21.9g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)175g221kcal19.3g0.5g15.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.3g36.8g0.6g1.8g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.8g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1616kcal123.6g160.4g52g3.6g
Valittu annoskoko700g808kcal61.8g80.2g26g1.8g
Annoskoko puolitettuna350g404kcal30.9g40.1g13g0.9g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747