Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 140g305kcal25.5g0g22.8g0g
Kieli naudan 140g280kcal23.3g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 349g266kcal6.6g54.1g0.7g3.5g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1760kcal113.4g117g89.6g12g
Valittu annoskoko700g880kcal56.7g58.5g44.8g6g
Annoskoko puolitettuna350g440kcal28.4g29.3g22.4g3g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641