Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g281g687kcal28.1g22.4g50.5g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl70g25kcal0.7g4.2g0.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)189g303kcal5.1g5.1g28.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr70g196kcal5.6g6.7g16.8g1.1g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix13g6.3kcal0.2g1.3g0.1g0g
Sinappi 7g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2454kcal80g81.4g193.8g2.4g
Valittu annoskoko700g1227kcal40g40.7g96.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna350g613kcal20g20.4g48.5g0.6g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523