Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 194g277kcal24.3g0.6g19.9g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g235g153kcal28g9.9g0.7g0g
Soijajauho rasvainen 41g192kcal14.2g9.7g9.7g4.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 24g76kcal6.8g1.6g4.7g7.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)24g60kcal3.9g8g1.4g7.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 24g159kcal6.3g1.6g13.6g2.9g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen29g212kcal0.3g0.3g23.5g0g
Oltermanni, perinteinen118g424kcal29.4g0g34.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g3145kcal227.6g72.2g215.2g44.4g
Valittu annoskoko700g1573kcal113.8g36.1g107.6g22.2g
Annoskoko puolitettuna350g786kcal56.9g18.1g53.8g11.1g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603