Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g239g201kcal2.6g43.7g1g4.3g
Canderel makeutusjauhe100g382kcal2.9g92.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3g21kcal0g0g2.4g0g
Margariini, flora kevyt 40 50g187kcal0.1g2.6g19.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g50g35kcal1g1.6g2.6g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 194g666kcal19.8g135.9g2.3g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g3199kcal67g567g67.6g22.8g
Valittu annoskoko700g1599kcal33.5g283.5g33.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna350g800kcal16.8g141.8g16.9g5.7g
Arvot/100g100g228kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917