Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 225g771kcal22.9g157.2g2.7g7.9g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 296g79kcal9.8g9.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 119g149kcal13g0.3g10.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl44g400kcal0g0g44.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2863kcal92.4g348.6g115.6g15.8g
Valittu annoskoko700g1432kcal46.2g174.3g57.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna350g716kcal23.1g87.2g28.9g4g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589