Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g727kcal1.2g0.4g81.5g0g
Sokeri 136g553kcal0g136.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 132g189kcal16.5g0.4g13.6g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g144g491kcal3.6g119.8g0.7g2.9g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g4g0.4kcal0.1g0g0g3.4g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 8g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g160g497kcal9.5g24.1g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g4998kcal63.2g581g271.8g12.6g
Valittu annoskoko700g2499kcal31.6g290.5g135.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna350g1250kcal15.8g145.3g68g3.2g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047