Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 331g196kcal32.5g9.9g1.3g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai86g301kcal10.3g61.1g1.8g2.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 218g312kcal27.3g0.7g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2128kcal140.2g269g51g5.2g
Valittu annoskoko700g1064kcal70.1g134.5g25.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna350g532kcal35.1g67.3g12.8g1.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104