Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 342g1174kcal34.9g239.6g4.1g12g
Voi 62g449kcal0.7g0.2g50.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.2g19kcal0.7g3.7g0.4g1.7g
Sokeri 53g214kcal0g52.6g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Hiiva 16g12kcal2g0.2g0.1g1.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 186g118kcal5.6g8.9g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g4069kcal96.4g610.6g130g29.6g
Valittu annoskoko700g2035kcal48.2g305.3g65g14.8g
Annoskoko puolitettuna350g1017kcal24.1g152.7g32.5g7.4g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403