Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 202g1410kcal1.3g0g158.9g0g
Neilikka, annos 4g1.6g5.9kcal0.1g1.3g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g13kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.2g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.1g32kcal0g8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 169g567kcal0.1g138.2g0.1g2.4g
Sokeri 171g694kcal0g170.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 133g190kcal16.6g0.4g13.6g0g
Leivinjauhe 8.1g14kcal0.4g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g5876kcal38g653.4g346.2g7g
Valittu annoskoko700g2938kcal19g326.7g173.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna350g1469kcal9.5g163.4g86.6g1.8g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094