Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 134g101kcal2.5g20.6g0.3g1.3g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)83g100kcal16.7g0g2.9g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)267g123kcal8.5g12.8g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g673kcal56.6g71.2g14.6g4.2g
Valittu annoskoko700g337kcal28.3g35.6g7.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna350g168kcal14.2g17.8g3.7g1.1g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96339