Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)1838g3069kcal257.3g12.9g238.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1750g1050kcal26.3g227.5g1.8g15.8g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g350g245kcal11.2g42g0.7g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g438g525kcal14.9g15.8g43.8g0g
Vesi2625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g9777kcal619.4g596.4g570.4g31.6g
Valittu annoskoko7000g4889kcal309.7g298.2g285.2g15.8g
Annoskoko puolitettuna3500g2444kcal154.9g149.1g142.6g7.9g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326