Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4000g6800kcal760g0g400g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Torino tumma proteiinipasta plus500g1700kcal115g265g18.5g30g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1850g426kcal25.9g62.9g7.4g0g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g18283kcal1825.4g729.8g854.8g82.6g
Valittu annoskoko7000g9142kcal912.7g364.9g427.4g41.3g
Annoskoko puolitettuna3500g4571kcal456.4g182.5g213.7g20.7g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426