Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g4200g1302kcal38.2g302.8g5.9g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1867g4265kcal354.7g0g317.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g467g1213kcal140g9.3g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g13813kcal1078g669g788.2g15.8g
Valittu annoskoko7000g6907kcal539g334.5g394.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna3500g3453kcal269.5g167.3g197.1g4g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353