Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 93g825kcal0g0g93.3g0g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Paprika, punainen167g43kcal1.5g7.7g0.7g3.3g
Oregano, kuivattu 3.3g10kcal0.4g0.7g0.3g1.4g
Basilika, kuivattu 3.3g8.5kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Timjami 3.3g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2667g533kcal34.7g80g5.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1667g417kcal21.7g70g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g667g2013kcal126.7g1.3g166.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g667g1067kcal14g25.3g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g10236kcal413.8g445.6g742g30.8g
Valittu annoskoko7000g5118kcal206.9g222.8g371g15.4g
Annoskoko puolitettuna3500g2559kcal103.5g111.4g185.5g7.7g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950