Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g2995g5211kcal527.1g0g344.4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g936g674kcal23.4g157.2g0.9g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g300g141kcal4.5g21.9g3.6g9g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)2620g1441kcal26.2g104.8g104.8g15.7g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.3g1.2g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g15022kcal1173.4g570.4g909.8g55.6g
Valittu annoskoko7000g7511kcal586.7g285.2g454.9g27.8g
Annoskoko puolitettuna3500g3756kcal293.4g142.6g227.5g13.9g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670