Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1114g390kcal11.1g76.9g5.6g15.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1523g1159kcal28.6g236g3g15.2g
Sipuli 219g66kcal2.7g10.5g0.4g3.7g
Porkkana 276g90kcal1.7g15.4g0.6g7g
Lanttu 228g66kcal2.3g10.5g0.7g4.1g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g580g1507kcal69.6g12.2g127.5g0.6g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14004g7401kcal235.2g727.4g367.4g93g
Valittu annoskoko7002g3701kcal117.6g363.7g183.7g46.5g
Annoskoko puolitettuna3501g1850kcal58.8g181.9g91.9g23.3g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585