Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4800g2208kcal153.6g230.4g72g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g480g2880kcal100.8g31.7g259.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g144g14kcal2.2g0g0.9g122.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g17453kcal849g534.2g1325g244.8g
Valittu annoskoko7008g8726kcal424.5g267.1g662.5g122.4g
Annoskoko puolitettuna3504g4363kcal212.3g133.6g331.3g61.2g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070