Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK1200g2040kcal120g120g120g1.2g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Voi 67g488kcal0.8g0.3g54.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.6g0.6g1.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2400g840kcal38.4g165.6g2.4g33.6g
Vesi, vesijohtovesi 1440g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 336g163kcal4g31.9g0.6g5.3g
Sinappi 77g101kcal3.4g10.8g4.6g1.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 720g144kcal5g21.6g0.7g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g8269kcal371.8g836.8g369.8g136.6g
Valittu annoskoko7008g4135kcal185.9g418.4g184.9g68.3g
Annoskoko puolitettuna3504g2067kcal93g209.2g92.5g34.2g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334174