Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2396g920kcal24g165.3g4.8g59.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g998g203kcal6g37.9g3g14g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli 439g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Inkivääri, tuore, silputtu120g96kcal2.2g21.3g1g2.4g
Piparjuuriraaste Felix40g112kcal1.4g6g8.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g120g24kcal0g7.8g0g0g
Oliiviöljy 216g1907kcal0g0g215.6g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi2396g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 120g332kcal2.4g3.6g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g7981kcal107.4g576g557.8g180.8g
Valittu annoskoko7008g3991kcal53.7g288g278.9g90.4g
Annoskoko puolitettuna3504g1995kcal26.9g144g139.5g45.2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284