Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3856g2314kcal57.8g501.3g3.9g34.7g
Nakki, keskiarvo 1600g3732kcal182.4g18.6g329.6g0.2g
Kananmuna, paistettu 880g1777kcal112.6g2.8g148.2g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g240g2160kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14032g20181kcal716g1083.8g1445g83.4g
Valittu annoskoko7016g10091kcal358g541.9g722.5g41.7g
Annoskoko puolitettuna3508g5045kcal179g271g361.3g20.9g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094