Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)67g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Sokeri 114g464kcal0g114.3g0g0g
Rypsiöljy 81g714kcal0g0g80.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 179g32kcal1g4.5g0.7g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 162g554kcal16.5g113g1.9g5.7g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Rusina 54g157kcal1.5g32.4g0.3g5.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g36g215kcal8.6g2.4g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g4496kcal70.4g545.6g218.2g24.4g
Valittu annoskoko702g2248kcal35.2g272.8g109.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna351g1124kcal17.6g136.4g54.6g6.1g
Arvot/100g100g320kcal5g38.9g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097