Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Herkkusieni säilyke 75g13kcal1.6g0.1g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.15g52kcal2g10.2g0.4g0.6g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi7.5g25kcal0.3g1.1g2.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 112g335kcal20.9g2.8g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1025kcal53.4g44g69g10.4g
Valittu annoskoko702g513kcal26.7g22g34.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna351g256kcal13.4g11g17.3g2.6g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038