Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 276g93kcal1.9g15.2g0.3g3.9g
Mansikka 155g72kcal0.8g13g0.3g2.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g235g915kcal0g229.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g2160kcal5.4g516.2g1.2g13.6g
Valittu annoskoko702g1080kcal2.7g258.1g0.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna351g540kcal1.4g129.1g0.3g3.4g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463