Tupun tulinen tonnikalavuoka

Voitele vuoka, lisää perunasuikaleet.

Lisää tonnikala, josta valutettu öljy pois.

Sekoita vielä joukkoon herne-maissi-paprika ja ruokakerma.

Sekoita, laita päälle pari nokaretta margariinia.

Laita vuoka uuniin 225 astetta, noin 45 min tai kunnes perunat ovat pehmeitä ja neste imeytynyt ja pinta hieman ruskistunut.

On tulista!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Tupu08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetit perunasuikale, pakaste338g240kcal5.4g53.1g0.3g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )102g142kcal13.2g6.6g7.1g0g
Ruokakerma, pirkka 15%141g226kcal3.8g3.8g21.1g0.1g
Herne-maissi-paprika-pakaste, 150 g113g96kcal5.2g18g0.3g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g8.5g46kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1499kcal55.2g163g67.8g0.2g
Valittu annoskoko702g749kcal27.6g81.5g33.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna351g375kcal13.8g40.8g17g0.1g
Arvot/100g100g107kcal3.9g11.6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133378