Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 3.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 133g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Paprika punainen 76g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g3.3g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 67g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g200g190kcal40g0g1.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)123g49kcal1.4g8.9g0.6g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g813kcal88.8g41.6g25.6g11g
Valittu annoskoko702g407kcal44.4g20.8g12.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna351g203kcal22.2g10.4g6.4g2.8g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762