Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 84g460kcal0.8g0.4g51.5g0g
Sokeri 72g291kcal0g71.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g376kcal11.2g76.8g1.3g3.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Raparperi pakastettu197g61kcal1.4g10.8g0.2g2.8g
Fariinisokeri28g114kcal0g28.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g3245kcal58.8g437.6g135.4g13.2g
Valittu annoskoko702g1623kcal29.4g218.8g67.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna351g811kcal14.7g109.4g33.9g3.3g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875